Testament

Nalatenschap regelen met een testament

Als je volop in het leven staat, ben je liever nog niet met je nalatenschap bezig. Maar wat als je dood gaat? Dan wil je dat de mensen die je dierbaar zijn zo min mogelijk zorgen hebben. Jouw notaris begrijpt hoe belangrijk het is om zelf je nalatenschap te regelen. We zorgen er voor dat jouw wensen goed worden vastgelegd. Dit doen we in een testament.

Testament van Jouw Notaris

Het goed regelen van je nalatenschap geeft duidelijkheid en rust. Zeker als je kinderen hebt. In je testament kun je bijvoorbeeld vastleggen wie er voor je minderjarige kinderen zorgt wanneer jij en je partner zijn overleden. Of wie dat bijzondere familiestuk erft. Door je testament goed in te richten, kun je daarnaast invloed uitoefenen op de hoeveelheid (erf)belasting die moet worden betaald. Jouw notaris maakt een testament voor je, passend bij jouw persoonlijke situatie. Op deze manier kunnen we voorkomen dat je vermogen onnodig twee keer of vaker vererft en er telkens erfbelasting moet worden betaald.

Jouw leven. Jouw nalatenschap. Jouw notaris.

Bij jouw notaris staat jouw persoonlijke verhaal centraal. Jouw notaris luistert, stelt vragen, maakt duidelijk en geeft een eerlijk advies over de beste invulling van jouw testament. Na ons gesprek krijg je het testament thuisgestuurd. Zo kun je alles rustig nalezen. Nog iets aanpassen? Geen probleem. Als het testament akkoord is, onderteken je de akte samen met de notaris op ons kantoor.

Wil jij ook een afspraak maken met jouw notaris voor het opstellen van een aannemingsovereenkomst? Of liever meteen een offerte aanvragen? Notariskantoor Broekmans is bereikbaar op 040 – 213 63 60 of via ons contactformulier.

Heb je hulp nodig met je

testament?

Jouw leven. Jouw geluk. Jouw Notaris.