Vragen? 040 213 63 60 of info@jouwnotaris.nl

Succesvolle start-ups

Als beginnend ondernemer heb je grote plannen: nieuwe kansen grijpen, samenwerken, doorstarten, uitbreiden. Je wilt groeien. Tot aan de top. In de praktijk valt het niet altijd mee om een bedrijf met succes van de grond te krijgen. Een gedegen voorbereiding is daarom onmisbaar. Welke rechtsvorm moet je kiezen? Hoe kom je aan startkapitaal? Welke vergunningen moet je aanvragen? Jouw notaris bekijkt samen met jou wat er juridisch nodig is om van jouw startende onderneming een succesvolle start-up te maken.

Jouw bedrijf. Jouw kansen. Jouw notaris.

Bij jouw notaris staat je persoonlijke verhaal centraal. Jouw notaris luistert, stelt vragen, maakt duidelijk en geeft een eerlijk advies over de beste rechtsvorm om jouw start-up succesvol te maken. Of je nu kiest voor een eenmanszaak, een coöperatie, een maatschap of een BV, we houden rekening met aansprakelijkheidsrisico’s en te behalen fiscale voordelen in de opstartfase van je bedrijf.

Wil jij ook een afspraak maken met jouw notaris voor advies en juridische ondersteuning bij jouw start-up? Of liever meteen een offerte aanvragen? Notariskantoor Broekmans is bereikbaar op 040 – 213 63 60 of via ons contactformulier.

Ik kies voor jouw notaris bij het opstarten van mijn bedrijf

  • Jouw notaris adviseert me over de beste rechtsvorm voor mijn startup
  • De notaris denkt met me mee. Door het opstellen van huwelijkse voorwaarden kan ik mijn partner beschermen tegen de risico’s van mijn eigen bedrijf

DEEL DIT 
Bezoekadres
Mahatma Gandhilaan 4
5653 ML Eindhoven

Postadres
Postbus 763
5600 AT Eindhoven

T 040 213 63 60
E info@jouwnotaris.nl
KvK: 17180474

Mr. Pim Broekmans