Vragen? 040 213 63 60 of info@jouwnotaris.nl

Samenwonen met een samenlevingscontract

Samenwonen is leuk en spannend. Het is een nieuwe stap in jullie leven ‘samen’. Maar samenwonen betekent niet dat jullie juridisch gezien worden als partners. Als je ongehuwd samenwoont, is er wettelijk niets geregeld. Toch zijn er veel situaties waarin het belangrijk is dat jullie wensen vastgelegd zijn. Bijvoorbeeld bij de komst van een kindje, overlijden van één van jullie of het einde van jullie relatie. Een samenlevingscontract biedt dan uitkomst.

Jouw leven. Jouw huwelijk. Jouw notaris.

Samenwonen zonder dat er iets op papier staat, is niet meer van deze tijd. Bij jouw notaris staat jouw persoonlijke verhaal centraal. Jouw notaris luistert, stelt vragen, maakt duidelijk en geeft een eerlijk advies over de beste invulling van een samenlevingscontract voor jullie situatie. Na ons gesprek krijg je het contract thuisgestuurd. Zo kun je alles rustig nalezen. Nog iets aanpassen? Geen probleem. Als de voorwaarden akkoord zijn, ondertekenen jullie het samenlevingscontract met de notaris op ons kantoor.

Download hier de brochure Samen Verder.

Wil jij ook een afspraak maken met jouw notaris voor het opstellen van een samenlevingscontract? Of liever meteen een offerte aanvragen? Notariskantoor Broekmans is bereikbaar op 040 – 213 63 60 of via ons contactformulier.

Wij kiezen voor een samenlevingscontract van jouw notaris

  • We leggen afspraken vast over de kosten van het huishouden
  • We bepalen samen wie onze gezamenlijke bezittingen erft als we allebei overlijden
  • We leggen de verdeling van onze spullen vast, voor als we uit elkaar gaan
  • We komen eerder in aanmerking voor belastingvoordelen en partnerpensioen

 

DEEL DIT 

Bezoekadres
Mahatma Gandhilaan 12
5653 ML Eindhoven

Postadres
Postbus 763
5600 AT Eindhoven

T 040 213 63 60
E info@jouwnotaris.nl
KvK: 17180474

Mr. Pim Broekmans