Vragen? 040 213 63 60 of info@jouwnotaris.nl

Zelf regie met een levenstestament

Soms kun je door ziekte of een ongeval niet meer zelf beslissen over je leven. Je moet dan vertrouwen op de mensen om je heen. Met een levenstestament houd je de regie in eigen hand. Jouw notaris legt voor je vast wie namens jou bepaalde beslissingen kan nemen, als jij dat niet meer kunt. Zo houd je jouw wensen als uitgangspunt. En voorkom je onzekerheid en onenigheid bij de mensen van wie je houdt.

Jouw leven. Jouw keuzes. Jouw notaris.

In een levenstestament van jouw notaris wijs je één of meerdere personen aan die je onvoorwaardelijk vertrouwt. Je geeft aan hen een volmacht om jouw wensen op medisch gebied kenbaar te maken en om goede zorg te organiseren. Daarnaast geef je volmacht om je financiën te beheren, waarbij je uitgebreide instructies kunt geven over de manier waarop jij wilt dat dit gebeurt. Bij jouw notaris staat jouw persoonlijke verhaal centraal. Jouw notaris luistert, stelt vragen, maakt duidelijk en geeft een eerlijk advies over de beste invulling van je levenstestament.

Download hier de brochure Levenstestament.

Wil jij ook een afspraak maken met jouw notaris voor het opstellen van een levenstestament? Of liever meteen een offerte aanvragen? Notariskantoor Broekmans is bereikbaar op 040 – 213 63 60 of via ons contactformulier.

 

Ik kies voor een levenstestament van jouw notaris

  • Mijn wensen zijn uitgangspunt als ik zelf door ziekte of een ongeval niet meer kan beslissen
  • Ik leg mijn wensen over (medische) verzorging vast, zoals een donorcodicil, een behandelverbod of een euthanasieverklaring
  • Ik kies zelf wie mijn financiën beheert als ik dat niet meer kan
  • Ik voorkom onzekerheid en onenigheid bij mijn familie en vrienden

DEEL DIT 
Bezoekadres
Mahatma Gandhilaan 4
5653 ML Eindhoven

Postadres
Postbus 763
5600 AT Eindhoven

T 040 213 63 60
E info@jouwnotaris.nl
KvK: 17180474

Mr. Pim Broekmans