Vragen? 040 213 63 60 of info@jouwnotaris.nl

Notariskantoor Broekmans is er voor jou. Voor particulier en ondernemer. Voor jong en oud. Op belangrijke momenten in je leven is het fijn dat je kunt vertrouwen op een stevige basis. Want waar jij ook voor kiest, jouw notaris begrijpt dat afspraken goed vastgelegd moeten worden. We vinden het belangrijk dat je precies weet waar je voor tekent. Daarom leggen we alles in ‘gewone mensentaal’ uit.

Notariskantoor Broekmans heeft een jong, deskundig team. Daar zijn we trots op. We stellen ons graag aan je voor:

Mr. Pim Broekmans
Pim Broekmans werkt sinds 1998 binnen de notariële praktijk. Hij is afgestudeerd in het notariële recht én het fiscaal recht. Als notaris is hij werkzaam op alle notariële vakgebieden. Ook is hij gecertificeerd estate planner. Toen Pim Broekmans werd beëdigd, was hij de jongste notaris van Nederland. Iets om trots op te zijn. Trots is hij ook op het mooie Eindhoven. Een stad waar hij met plezier iedere dag naar kantoor gaat.

Mr. Marjan Bijnen
Na het cum laude (!) voltooien van haar opleiding notarieel recht aan de Universiteit Utrecht, kwam Marjan in 2006 bij ons team. Marjan is toegevoegd notaris en ziet het als uitdaging om notariële onderwerpen in begrijpelijke taal uit te leggen. En lukt dat niet? Dan tekent ze graag een schemaatje om haar uitleg te verduidelijken.

Mr. Susan van de Ven
Susan van de Ven is kandidaat-notaris met jarenlange ervaring, in het bijzonder op het gebied van het familierecht. Bij afwezigheid van de notaris kan zij namens hem de aktes ondertekenen (‘passeren’). Susan werkt nauw samen met Marjan en Hanne.

Mr. Martine Duijkers
Sinds 2020 is Martine als kandidaat-notaris verbonden aan notariskantoor Broekmans. Haar aandachtsgebieden zijn voornamelijk personen- en familierecht. Martine woont in Den Bosch en  volgt de beroepsopleiding notariaat. Wist je dat Martine vaak ‘fluitend’ door het leven gaat? In haar vrije tijd speelt ze namelijk fagot in een orkest.

Mr. Aart van den Hoek
Aart heeft notarieel recht aan de Universiteit Leiden gestudeerd. Sinds 2014 werkt hij als kandidaat-notaris bij Notariskantoor Broekmans. Aart steekt graag zijn handen uit de mouwen. Hij is een kei in het ondernemingsrecht en volgt daarnaast de Beroepsopleiding Notariaat. Geen wonder dat hij héél veel koffie drinkt…

Mr. Eline Bourgonje
Eens startte Eline als stagiaire bij ons kantoor. Dat beviel haar zo goed, dat ze Inmiddels is ‘opgeklommen’ tot kandidaat-notaris. Daar heeft ze hard voor gewerkt; ze heeft namelijk een studie fiscaal recht en notarieel recht voltooid. Binnen ons kantoor richt Eline zich vooral op het personen- en familierecht en op het ondernemingsrecht. Buiten ons kantoor swingt ze erop los; in haar vrije tijd houdt ze ervan om te dansen. Daarnaast is ze een liefhebber van lekker eten.

Cindy Michelbrink
Sinds 2001 werkt Cindy bij Notariskantoor Broekmans. Ze is notarisklerk en is helemaal op haar plek in het onroerend goed. Cindy combineert 80% werken met de zorg voor haar twee kinderen. Waar je haar voor wakker kunt maken? Witte chocolade! Geen wonder dat we op kantoor vooral pure en melkchocolade bonbons hebben…

Hanne Cremers-van der Heijden
Eén van de visitekaartjes van ons kantoor is Hanne. Sinds 2007 is ze ‘onze’ notarisklerk en behandelt ze zaken op het gebied van personen- en familierecht. Zelf is Hanne een écht familiemens: ze is gelukkig getrouwd en trotse mama van vier kids.

Vivienne van Schaik
Voordat Vivienne in 2010 bij ons kwam werken, volgde ze de opleiding tot notarisklerk. In opperste concentratie werkt Vivienne op de afdeling registergoed. Daarnaast is ze specialist in het verzorgen van verdelingen na een echtscheiding. Zou Vivienne met deze ervaring het geheim van een goed huwelijk kunnen ontrafelen?

Dionne Timmermans-Swaanen
Dionne werkt sinds april 2021 als register-notarisklerk bij ons kantoor. Voor ons was direct duidelijk dat deze dame van aanpakken weet. Vol overgave en met een klantgerichte instelling werkt ze bij de sectie onroerend goed. Dionne zal je belangen altijd goed behartigen; haar lijfspreuk is namelijk: ‘De klant komt altijd van rechts’.

Francoise Biemans
Francoise maakt onder andere onze offertes met betrekking tot het registergoed. Dat ze plezier in haar werk heeft, zie en hoor je meteen. Francoise ‘bemant’ onze telefoon en is het gezicht achter ons mailadres info@jouwnotaris.nl. Ze doet haar uiterste best om vragen van cliënten snel én volledig te beantwoorden.

Jenny Boers
Jenny is de secretaresse van Pim Broekmans. Ze is zijn eerste aanspreekpunt, live of via de telefoon. Jenny ondersteunt waar nodig ook de andere collega’s. Na jaren uit het notariaat te zijn weg geweest, heeft ze bij Notariskantoor Broekmans echt haar draai gevonden.

Geraldine Theuwis
Geraldine is ons visitekaartje; het eerste gezicht dat je ziet als je ons kantoor binnenkomt. Deze topper wil graag dat iedereen zich welkom voelt. Ze bemant fulltime onze receptie en hoort letterlijk ‘bij het interieur’. Toen we eind 2020 ons pand betrokken, werkte Geraldine al op deze locatie en… ze is gewoon blijven zitten! In het dagelijks leven is ze trotse moeder van een meisjes tweeling. Haar hobby’s zijn reizen, tennis, hardlopen en skiën.

Lieke Dijks-van Hest
Lieke werkt sinds 2004 bij ons kantoor. Ze is een echte duizendpoot. Lieke verzorgt royementen, het voorraadbeheer en legalisaties. En werkt met veel plezier bij de receptie. Ze zorgt voor een hartelijke ontvangst: met een lekker kopje koffie, een warme kop thee én een vriendelijke glimlach.

Paula van de Waarsenburg
Als je naar notariskantoor Broekmans komt, dan is de kans groot dat je Paula tegenkomt. Ze is het 1e aanspreekpunt voor onze cliënten, aan de balie én aan de telefoon. Dus dáár is die headset voor! Paula is een administratieve spin-in-het-web. Om te ontspannen maakt ze graag wandelingen in de natuur en leest ze een goed boek.

Anja Bartels
Anja is onze huishoudelijk medewerkster. Ze werkt zowel tijdens als na kantooruren en zorgt er altijd voor dat het kantoor netjes blijft. Anja is de vrolijke noot binnen ons kantoor en laat soms ook wel wat stof opwaaien…

Sjors de Teckel
Eigenwijze kantoorhond die van Texel komt. Sinds 2021 aan ons kantoor verbonden.
Hij houdt op z’n tijd van een powernap en werkt alleen op afspraak.
Volg Sjors op Instagram: @sjorsdeteckel2021

DEEL DIT 

Bezoekadres
Mahatma Gandhilaan 12
5653 ML Eindhoven

Postadres
Postbus 763
5600 AT Eindhoven

T 040 213 63 60
E info@jouwnotaris.nl
KvK: 17180474

Mr. Pim Broekmans