Expats

Als expat leven in Nederland

Een (nieuw) leven opbouwen in het buitenland is enorm spannend: werken, een huis kopen, trouwen en kinderen krijgen in een land dat je niet kent en waarvan je de taal (nog) niet spreekt. Op deze belangrijke momenten in je leven is het fijn dat je kunt vertrouwen op een stevige basis. Vooral als je de wetgeving en mogelijkheden van ‘je nieuwe thuis’ nog niet zo goed kent.

Kopen van een (t)huis

Ga je in het buitenland werken, dan doe je dat vaak niet meer voor een paar maanden of een half jaar. Veel expats willen graag een leven opbouwen in Nederland. In het begin woon je misschien nog in een huurhuis. Zelf gevonden of met hulp van je werkgever. Wil je je zeker settelen? Dan is het kopen van een (t)huis erg aantrekkelijk. De maandlasten bij een huurhuis zijn – door de lage hypotheekrente – vaak hoger dan de kosten van een koopwoning.

Jouw leven. Jouw dromen. Jouw notaris.

Jouw notaris is officieel partner van het Holland Expat Center. We geven je graag advies in het Nederlands of Engels, of met behulp van een tolk in een andere taal. Desgewenst kunnen we documenten voor je laten vertalen, zodat je precies begrijpt welke afspraken je vastlegt en wat je ondertekent. Zo kun je genieten van een zekere toekomst in Nederland.

Wil jij ook een afspraak maken met jouw notaris voor het kopen van een huis in Nederland? Of liever meteen een offerte aanvragen? Notariskantoor Broekmans is bereikbaar op 040 – 213 63 60.

Heb je hulp nodig als expat?

Jouw leven. Jouw geluk. Jouw Notaris.