Vragen? 040 213 63 60 of info@jouwnotaris.nl

Herstructureren van je bedrijf

Vaak beginnen ondernemers hun bedrijf als eenmanszaak of firma. Na verloop van tijd kan het echter voordelig en verstandig zijn de ondernemingsstructuur, en hiermee soms de rechtsvorm, te wijzigen. Doel van een herstructurering is het onderzoeken én verbeteren van de juridische structuur van de onderneming. Jouw notaris adviseert je graag over de optimale ondernemingsstructuur voor jouw bedrijf.

Herstructurering door jouw notaris

Wil je je eenmanszaak omzetten in een BV? Denk je na over het overbrengen van bedrijfsmiddelen naar een andere concernvennootschap? Wil je een fusie aangaan? Jouw visie voor de toekomst is ons uitgangspunt. Vaak is een nauwe samenwerking met andere adviseurs als de accountant en de fiscaal-juridisch adviseur onontbeerlijk. Jouw notaris komt desgewenst samen met deze deskundigen tot een passend advies over de meest geschikte herstructurering.

Jouw leven. Jouw onderneming. Jouw notaris.

Bij jouw notaris staat jouw persoonlijke verhaal centraal. Jouw notaris luistert, stelt vragen, maakt duidelijk en geeft een eerlijk advies over de beste nieuwe bedrijfsstructuur voor jouw onderneming.

Wil jij ook een afspraak maken met jouw notaris om te praten over het herstructureren van jouw onderneming? Of liever meteen een offerte aanvragen? Notariskantoor Broekmans is bereikbaar op 040 – 213 63 60 of via ons contactformulier.

Wij kiezen voor jouw notaris bij het herstructureren van onze onderneming

  • Jouw notaris adviseert ons over hoe we onze bedrijfsrisico’s het beste kunnen spreiden
  • Door een herstructurering van ons bedrijf beperken we onze aansprakelijkheid
  • Ons bedrijf is nu al voorbereid op mijn bedrijfsopvolging in de toekomst

DEEL DIT 
Bezoekadres
Mahatma Gandhilaan 4
5653 ML Eindhoven

Postadres
Postbus 763
5600 AT Eindhoven

T 040 213 63 60
E info@jouwnotaris.nl
KvK: 17180474

Mr. Pim Broekmans