(Her)structureren

Herstructureren van je bedrijf

Vaak beginnen ondernemers hun bedrijf als eenmanszaak of firma. Na verloop van tijd kan het echter voordelig en verstandig zijn de ondernemingsstructuur, en hiermee soms de rechtsvorm, te wijzigen. Doel van een herstructurering is het onderzoeken én verbeteren van de juridische structuur van de onderneming. Jouw notaris adviseert je graag over de optimale ondernemingsstructuur voor jouw bedrijf.

Herstructurering door Jouw Notaris

Wil je je eenmanszaak omzetten in een BV? Denk je na over het overbrengen van bedrijfsmiddelen naar een andere concernvennootschap? Wil je een fusie aangaan? Jouw visie voor de toekomst is ons uitgangspunt. Vaak is een nauwe samenwerking met andere adviseurs als de accountant en de fiscaal-juridisch adviseur onontbeerlijk. Jouw notaris komt desgewenst samen met deze deskundigen tot een passend advies over de meest geschikte herstructurering.

Jouw leven. Jouw onderneming. Jouw notaris.

Bij jouw notaris staat jouw persoonlijke verhaal centraal. Jouw notaris luistert, stelt vragen, maakt duidelijk en geeft een eerlijk advies over de beste nieuwe bedrijfsstructuur voor jouw onderneming.

Wil jij ook een afspraak maken met jouw notaris voor het opstellen van een aannemingsovereenkomst? Of liever meteen een offerte aanvragen? Notariskantoor Broekmans is bereikbaar op 040 – 213 63 60

Heb je hulp nodig met het (her)structuren van je bedrijf?

Jouw leven. Jouw geluk. Jouw Notaris.