Aannemingsovereenkomst

Aannemingsovereenkomst schept duidelijkheid

Het kopen van een nieuwbouwwoning is spannend en erg intensief. Om er zeker van te zijn dat een aantal zaken goed geregeld wordt, kun je je afspraken met de aannemer het beste vastleggen in een koop- en aannemingsovereenkomst. Vaak wordt de aannemingsovereenkomst opgesteld door een aangewezen projectnotaris die gekoppeld is aan het nieuwbouwproject.

Aannemingsovereenkomst van Jouw Notaris

Jouw notaris heeft de nodige ervaring als projectnotaris. In de koop- en aannemingsovereenkomst leggen we de rechten en plichten van de koper én van de aannemer vast. Denk hierbij aan het tijdstip van de eigendomsoverdracht van de grond en het huis. Of aan de grootte van de waarborgsom en de manier van betaling. In een aannemingsovereenkomst kun je als koper ook ontbindende voorwaarden laten opnemen, voor het geval je de financiering niet rond krijgt. Prettige gedachte, vind je niet?

Jouw leven. Jouw nieuwbouwhuis. Jouw notaris.

Bij jouw notaris staat jouw persoonlijke verhaal centraal. Jouw notaris luistert, stelt vragen en maakt duidelijk. Als projectnotaris stellen we een eerlijke, onafhankelijke aannemingsovereenkomst op waar zowel de koper als de aannemer voordeel van heeft.

Wil jij ook een afspraak maken met jouw notaris voor het opstellen van een aannemingsovereenkomst? Of liever meteen een offerte aanvragen? Notariskantoor Broekmans is bereikbaar op 040 – 213 63 60

Heb je hulp nodig met je

aannemingsovereenkomst?

Jouw leven. Jouw geluk. Jouw Notaris.