Vragen? 040 213 63 60 of info@jouwnotaris.nl

Trouwen onder huwelijkse voorwaarden

Als je gaat trouwen is het heerlijk om te dromen. Kies je voor een traditionele bruiloft of knijp je er samen stiekem tussenuit? Na je trouwfeest begint je huwelijk pas echt. Dan is het belangrijk dat je kunt vertrouwen op een stevige basis. Jouw notaris begrijpt dat afspraken tussen jullie goed vastgelegd moeten worden. Dit doe je in huwelijkse voorwaarden.

Huwelijkse voorwaarden van jouw notaris

Trouwen onder huwelijkse voorwaarden klinkt misschien niet zo romantisch. Maar huwelijkse voorwaarden geven je zekerheid dat er goede juridische afspraken gemaakt zijn tussen jullie. Dat is bijvoorbeeld belangrijk als één van jullie een eigen bedrijf heeft. Of als je al eens getrouwd bent geweest. Maar ook bij overlijden of het einde van de relatie is het belangrijk dat een aantal zaken zwart op wit staan.

Jouw leven. Jouw huwelijk. Jouw notaris.

Bij jouw notaris staat jouw persoonlijke verhaal centraal. Jouw notaris luistert, stelt vragen, maakt duidelijk en geeft een eerlijk advies over de beste invulling van huwelijkse voorwaarden voor jullie situatie. Na ons gesprek krijg je de huwelijkse voorwaarden thuisgestuurd. Zo kun je alles rustig nalezen. Nog iets aanpassen? Geen probleem. Als de voorwaarden akkoord zijn, ondertekenen jullie de akte samen met de notaris op ons kantoor.

Wil jij ook een afspraak maken met jouw notaris voor het opstellen van huwelijkse voorwaarden? Of liever meteen een offerte aanvragen? Notariskantoor Broekmans is bereikbaar op 040 – 213 63 60 of via ons contactformulier.

Wij kiezen voor huwelijkse voorwaarden van jouw notaris

  • We beschermen elkaar tegen de (financiële) risico’s van een eigen bedrijf
  • Er Is duidelijkheid over de verdeling van onze bezittingen als we gaan scheiden
  • We bepalen samen of en hoeveel van ons inkomen en spaargeld we willen delen
  • We kiezen zelf of we ontvangen schenkingen of erfenissen willen delen
  • We leggen vast of we na een scheiding de rechten op een ouderdomspensioen nog willen delen

DEEL DIT 

Bezoekadres
Mahatma Gandhilaan 4
5653 ML Eindhoven

Postadres
Postbus 763
5600 AT Eindhoven

T 040 213 63 60
E info@jouwnotaris.nl
KvK: 17180474

Mr. Pim Broekmans