Vragen? 040 213 63 60 of info@jouwnotaris.nl

Al nagedacht over bedrijfsoverdracht?

De zaken staan er prima voor. Je bent druk bezig met de dagelijkse leiding van je bloeiende bedrijf. Sta je ook wel eens stil bij de toekomst? Wie neemt het bedrijf over als jij wilt stoppen met werken? Of als je plotseling overlijdt? Een onderneming overdragen is complex en vergt maatwerk. Jouw notaris helpt je met je bedrijfsoverdracht aan een geschikte overnamekandidaat.

Bedrijfsoverdracht aan je familie

Een goed geregelde familieopvolging is de beste investering in de toekomst van het familiebedrijf. Jouw wensen en die van je familie zijn het belangrijkste uitgangspunt. Familieopvolging verloopt niet zonder emoties. Jouw notaris bekijkt de juridische kant van familieopvolging zonder daarbij je persoonlijke situatie uit het oog te verliezen. Ook de fiscale regels van bedrijfsopvolging binnen de familie verdienen onze aandacht.

Bedrijfsoverdracht van jouw notaris

Een andere mogelijkheid is om je bedrijf te verkopen. Dat doe je niet zomaar. Misschien heb je een geschikte medewerker op het oog, iemand van het management of een samenwerkingspartner. Naast het vinden van een geschikte overnamekandidaat, heb je veel overwegingen te maken op het gebied van belastingen, rechtsvormen, financiering en nalatenschap. Bij jouw notaris staat jouw persoonlijke verhaal centraal. Jouw notaris luistert, stelt vragen, maakt duidelijk en geeft een eerlijk advies.

Wil jij ook een afspraak maken met jouw notaris voor het regelen van jouw bedrijfsoverdracht? Of liever meteen een offerte aanvragen? Notariskantoor Broekmans is bereikbaar op 040 – 213 63 60 of via ons contactformulier.

Ik regel de bedrijfsoverdracht bij jouw notaris

  • Gelukkig wordt er rekening gehouden met mijn emoties rondom de bedrijfsoverdracht
  • Jouw notaris verzorgt de aandelenoverdracht van mijn BV van A tot Z
  • De notaris geeft de wijzigingen door aan de KvK en maakt de nodige aanpassingen in het aandeelhoudersregister

DEEL DIT 
Bezoekadres
Mahatma Gandhilaan 4
5653 ML Eindhoven

Postadres
Postbus 763
5600 AT Eindhoven

T 040 213 63 60
E info@jouwnotaris.nl
KvK: 17180474

Mr. Pim Broekmans